• +381 11 414 04 74
  • office@egzakta.rs

Konsultant je osoba koja svojim klijentima pruža informaciju, dodatno znanje, know-how, iskustvo, pomaže u
identifikovanju problema i rešavanju istih, nepristrasan i objektivan …

Konsalting usluge koje pružamo zasnovane su na iskustvima iz dugogodišnje prakse u međunarodnom okruženju,
koji naš tim poseduje sa više od deset renomiranih eksperata. Temeljno znanje o industriji i specijalizovana stručnost u funkciji su poboljšanja i unapređenja poslovanja naših klijenata.

Savetujemo kompanije po pitanjima: strategije poslovanja, marketing plana, organizacije/transformacije procesa rada,
izbora i rešenja informacionih sistema, digitalnih inovacija, potrebnih analiza poslovanja, korporativnih finansija, spajanja i preuzimanja kompanija

Sfere naše ekspertize:

Business transformacija
Pravimo fundamentalne promene u biznis organizaciji radi postizanja definisanih ciljeva i napretka. Asistiramo u identifikaciji potrebnih promena, predlozima rešenja i kreiranju vaše nove biznis strukture;
Informacione tehnologije
Procenjujemo i posredujemo u izboru najboljih informacionih rešenja u skladu sa vašim mogućnostima i potrebama praćenja poslovanja.

HR
Nedostatak edukovanog kadra bez adekvatnog znanja, zahteva od kompanija angažovanje značajnih finansijskih resursa, što onemogućava njen dalji rast, razvoj, napredovanje i prihvatanje tržišnih promena. Pružamo usluge selekcije kadrova i procenu karijerne putanje vaših zaposlenih, članova menadžment, projektnih ili budućih timova koje treba da formirate. Pomažemo vam da svoje zaposlene adekvatno organizujete u cilju formiranja komplementarnih članova tima što vodi većoj radnoj uspešnosti zaposlenih i organizacije kao celine. Koristi za organizaciju su u otkivanju postojećih kvaliteta, koji vašu kompaniju čine konkurentnom i identifikovanje slabosti koje zahtevaju unapređenje i dalji razvoj.
Preporučujemo Privremene menadžere ili nezavisne konsultante
Privremene menadžere ili nezavisne konsultante preporučujemo za rukovođenje uz ovlašćenja i odluke u skladu sa vašim aktima i korporativnom politikom, uz mogućnost da budu deo posebno oformljenih odbora. Verujemo da uspeh u svetu koji se menja zahteva kreativniji pristup rešavanju problema, rigoroznu poslovnu pažnju i hrabru kreativnost. Strategija i dizajn svakog segmenta, donosi jedinstvenu kombinaciju svemu što radimo, vođeni jednim ciljem: učiniti ga boljim.


Marketing konsultanti
Marketing konsultante možete angažovati na polju razvoja proizvoda i ostalih marketing aktivnosti uključujući i marketing strategiju.
Konsultanti poslovnih procesa
Dizajniranje ili unapređenje operativnih procesa u skladu sa odgovarajućim IT rešenjem.
Konsultanti efikasnosti
Konsultanti efikasnosti koji su pre svega fokusirani na izvršenje pojedinačnih projekata ili ukupnih performansi njihovih klijenata.

Konsultanti prodaje
Konsultanti prodaje koji su fokusirani na sve nivoe prodaje i marketinga u cilju unapređenja prodaje, povraćaja investicije i većeg učešća na tržištu u odnosu na konkurenciju.
Konsultanti strategije
Konsultanti strategije (takođe poznati kao menadžment konsultanti)koji rade na razvoju i unapređenju organizacione strategije zajedno sa vrhunskim menadžmentom u mnogim industrijama.

Ako ste zainteresovani za naše usluge, želite konsultacije ili dogovor oko saradnje, pozovite nas ili ostavite Vaše podatke,

Naši kontakt podaci

  ✆  +381 11 414 04 74
        +381 11 414 04 75


  ♟  Cara Dušana 205/A, Zemun


   ✉  office@egzakta.rs

Popunite formular, kontaktiraćemo mi vas