• +381 11 414 04 74
  • office@egzakta.rs

Upravljanje finansijskim sredstvima u okviru preduzeća, knjigovodstvene usluge, konsalting… samo su deo usluga koje nudi Egzakta.

Kada se detaljno informišete o uslugama koje smo u prilici da vam ponudimo, videćete sve benefite koje možete da ostvarite kroz saradnju sa nama, jer ćete uvek pravovremeno i precizno biti informisani o vašim finasijskim mogućnostima.

ADVISORY
Konsultant je osoba koja svojim klijentima pruža informaciju, dodatno znanje, know-how, iskustvo, pomaže u identifikovanju problema i rešavanju istih, nepristrasan i objektivan … A mi vam to možemo pružiti.
ACCOUNTING
Finansijski direktori upravljaju finansijskim sredstvima u okviru preduzeća, što podrazumeva upravljanje novčanim prilivima i odlivima. Svoj posao obavljaju u skladu sa poslovnom politikom preduzeća.

Često postavljena pitanja

Da li je vodjenje poslovnih knjiga obaveza? Kakve vrste transakcija i promena trebam da evidentiram? Koliko dugo trebam da čuvam poslovne knjige i evidenciju? Pogledajte odgovore na ova i slična pitanja...

Ako ste zainteresovani za naše usluge, želite konsultacije ili dogovor oko saradnje, pozovite nas ili ostavite Vaše podatke,

Naši kontakt podaci


  ✆  +381 11 414 04 74
        +381 11 414 04 75


  ♟  Cara Dušana 205/A, Zemun


   ✉  office@egzakta.rs

Popunite formular, kontaktiraćemo mi vas