• +381 11 414 04 74
  • office@egzakta.rs

O nama

Računovodstvene, knjigovodstvene usluge, upravljanje finansijama, konsultantske usluge. Tim stručnjaka iz Egzakte doo će prilagoditi svoje usluge vašim potrebama.

Počeli smo 2006. godine sa uslugama u oblasti knjigovodstva i računovodstva. Potrebe naših klijenata vodile su nas ka stalnom usavršavanju i širenju oblasti poslovanja, naročito u segmentima finansija, poreskog aspekta, revizije i konsultantskih usluga.

Od 2016. godine uveli smo tri osnovne grupe usluga koje nudimo postojećim i novim klijentima.

ADVISORY
Pružamo konsultantske usluge u segmentima poboljšanja profitabilnosti (korporativni fitnes program), unapređenje prodaje i rasta prihoda, smanjenje troškova, organizacija i upravljanje, postavljanje i optimizacija poslovnih procesa, kao i druge konsultantske usluge koje poboljšavaju poslovanje naših klijenata.
ACCOUNTING
Računovodstveno-knjigovodstvene usluge smo proširili na kompletne usluge za upravljanje finansijama, podršku u odnosu sa finansijskim institucijama, pripremu biznis planova i investicionih studija.

Tokom našeg dugogodišnjeg poslovanja, ustanovili smo da svakom klijentu treba pristupiti na poseban način, stvarajući odnos kojem se veruje. Poslovni uspeh naših klijenata je naš osnovni cilj.

Šta Egzakta nudi kada su njene računovodstvene i finasijske usluge u pitanju?

  • Knjigovodstvene usluge: Obavljamo za vas sve vaše transakcije u toku meseca;
  • Računovodstvene usluge: Za vaš račun obrađujemo sve vaše transakcije radi izrade godišnjeg Završnog izveštaja.
  • Konsultantske usluge: Finasijsko planiranje i analiza poslovanja, izrada Finansijskih izveštaja i analiza, prezentacije, poresko savetovanje i revizija;
  • Dvostruka benefit: Dobijate kompletan paket za vaše poslovanje, ili sve što je potrebno na jednom mestu, kako knjigovodstvene tako i računovodstvene usluge. Dodatni bonus je finansijsko savetovanje koje omogućavamo našim klijentima.

Zainteresovan sam za usluge koje u finansijama pruža Egzakta. Šta trebam da uradim?

Početna tačka biće sastanak sa vama, na kom ćemo prodiskutovati o svim vašim potrebama!
Nakon inicijalnog susreta, na osnovu analiza i zaključaka, shodno vašim potrebama, predložićemo vam sve usluge koje bi bile od koristi vašem poslovanju, u skladu sa vašim poslovnim aktivnostima i očekivanjima.

Ako ste zainteresovani za naše usluge, želite konsultacije ili dogovor oko saradnje, pozovite nas ili ostavite Vaše podatke,

Naši kontakt podaci

  ✆  +381 11 414 04 74
        +381 11 414 04 75


  ♟  Cara Dušana 205/A, Zemun


   ✉  office@egzakta.rs

Popunite formular, kontaktiraćemo mi vas